Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 23 Eylül 2018 tarihinde Aşure Etkinliği düzenlendi. Vakfımızca düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
10.10.2018
Muharrem ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel iftar yemeği verildi. Malatya Kernek Şelale Restoran'da verilen iftar yemeğine Malatya Valisi Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bayram Murat ASMA, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan KOCA, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Hz.İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman, Kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.
10.10.2018
Arabî ayların ilki olan Muharrem ayı 11 Eylül 2018 Salı gününden itibaren başlamaktadır. Muharrem ayında birçok olayların cereyan ettiği rivayet edilmekte ancak yalnız İslam âlemini değil bütün insanlık âlemini dehşet verici derin bir üzüntüye gark eden özellikle günümüz insanlığına, İslam âlemine ve Türkiye’mize çok önemli mesajlar veren son derecede acı dolu bir aydır.
10.09.2018
23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Vakfımızda düzenlenen geleneksel iftar programında Vakfımız, Malatya’da bulunan kurum ve kuruluşları iftar programında buluşturdu. Sayın Valimiz Ali Kaban’ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Vakfımızın Genel Başkanı Hasan Meşeli, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Ramazan ayında da daima milli birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimizi sevmemiz ve birbirimizle kucaklaşmamız gerekmektedir. Anadolu’muzun bin yıllık tarihinde bu vatan toprakları, binlerce şehitlerin kanı ile sulanarak, İslam’ın düşmanlarına ve emperyalist güçlere karşı savaşılarak bizlere bu cennet vatan hediye edildi.” dedi.
30.05.2018
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 08 Ekim 2017 tarihinde Aşure Etkinliği düzenlendi. Vakfımızca düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
12.10.2017
Muharrem ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel iftar yemeği verildi. Malatya Kernek Şelale Restoranda verilen iftar yemeğine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Ali Kaban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ,AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ve Genel Sekreter Yardımcıları, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Hz.İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman, Kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.
03.10.2017
VAKFIMIZ GENEL BAŞKANI HASAN MEŞELİ MALATYA SONSÖZ GAZETESİNE VERMİŞ OLDUĞU BASIN DEMECİNDE AZİZ ATATÜRK’ÜMÜZE, ANNESİNE VE MANEVİ KIZINA VİCDANSIZCA İFTİRA VE HAKARET EDENLERİ NEFRETLE, KINAYARAK LANETLİYORUZ DİYEREK SÖZLERİNE ŞÖYLE DEVAM ETTİ.
31.05.2017
MALATYA HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR MERKEZİ VAKFININ 19 MART 2017 TARİHİNDE YAPILAN MALİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI VAKIF BİNASINDA YAPILDI..
22.03.2017
Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ Malatya Sonsöz gazetesine vermiş olduğu basın demecinde PKK terör örgütü tarafından yapılan kalleş bombalı saldırıyı kınayarak, dahili ve harici düşmanların bir araya gelip vatanı bölüp, parçalayıp yutmayı hedeflediğini söyledi.
18.12.2016
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 16 Ekim 2016 tarihinde Aşure Etkinliği düzenlendi. Vakfımızca düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
19.10.2016
 8  ...