VAKFIMIZ 2017 MALİ YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 19.03.2017 TARİHİNDE VAKIF BİNAMIZDA YAPILDI. (YAYIN TARİHİ:19.03.2017)

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfının 2016 takvim yılı MALİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 19 Mart 2017 Pazar günü saat 11:00’da Vakfa kayıtlı genel kurul üyelerinin katılımıyla gündemde belirtilen 1-Açılış ve Yoklama 2-Divan Teşekkülü 3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 4-Vakfın 2016 Takvim Yılı faaliyet, denetim raporu, genel kati bilançosu ile gelir gider cetvellerinin okunması 5-Vakfın 2016 Takvim yılı faaliyet, denetim raporu, genel kati bilançosu ile gelir gider cetvellerinin ibrası 6-Dilek ve Temenniler 7-Kapanış. Gündem gereği vakfa kayıtlı genel kurul üyeleri katılmış olup, divan başkanlığına Hüseyin ŞAHİN divan katipliklerine Hıdır ÇAMUR ve Fehmi UĞURCUKLU oybirliğiyle seçilmişlerdir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenmiş arkasından vakfın 01.01.2016-31.12.2016 tarihleri süresi Faaliyet raporu denetim raporu genel kati bilançosu ve gelir gider cetvelleri okunarak toplantıya katılan genel kurul üyelerinin oybirliğiyle ibra edilerek kabul edilmiştir.

Vakfın faaliyet denetim raporu genel kati bilançosu ile gelir gider cetvellerinin mali olağan genel kurul toplantısına katılan genel kurul üyelerinin oylarıyla kabul edilmesinden sonra vakfın Genel Başkanı Hasan MEŞELİ söz alarak konuşmalar yapmış kendisine yönetim ve denetim kurullarına destek veren bütün kurucu üyelere teşekkür ederek vakfın daha iyi daha verimli hizmetler verebilmesi için genel kurulun ve Malatyalı hemşerilerimizin kültür merkezi vakfımıza sahip çıkmalarını işaret etmiş tekrar toplantıya katılan genel kurul üyelerine bir kere daha teşekkürlerini sunmuştur.

Dilek ve temenniler kısmında 1-Naki KARAKAŞ 2-Abbas ASLAN 3- Hasan BİLENLER 4-Ekrem AKBUĞA söz alarak konuşmalar yapılmış. Vakfımıza dört katlı toplam 3600 m2 ‘ye tekabül eden bugünkü değeri altı milyon Türk Lirası kıymetinde olan vakıf binasını kazandırdığı ve vakfımıza çok değerli hizmetler verdiği için Başkan Hasan MEŞELİ’ye ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerini bildirerek daima yanlarında olacaklarını belirtmişlerdir. Saat 11:00’da başlayan Mali genel kurul toplantısı Saat 13:00’da sona ermiştir.19.03.2017

DİVAN KURULU

Hüseyin ŞAHİN     Hıdır ÇAMUR                  Fehmi UĞURCUKLU