• BURS DUYURULARI - 04/02/2013
  • 2016-2017 DÖNEMİ BURS KONTENJANIMIZ DOLDUĞUNDAN BAŞVURU KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

VAKFIMIZ BURS DUYURULARI

2016-2017 DÖNEMİ İÇİN BURS BAŞVURULARI SONA ERMİŞTİR. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ İÇİN BURS ALANLARA 15.10.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN BURS ÖDEMELERİ BAŞLAYACAKTIR. BURS ÖDEMESİ AYLIK 75(YETMİŞBEŞ)TL OLUP 8(SEKİZ) AY SÜREYLE YAPILMAKTADIR.

İLERİKİ DÖNEMDE BURS BAŞVURULARI 15 AĞUSTOS-15 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

İLERİKİ DÖNEMLERDE BURS ALMAK İSTEYEN MADDİ DURUMU KISITLI ÖĞRENCİLERİN VAKIF MERKEZİMİZE BELİRTİLEN BELGELER (YENİ TARİHLİ ÖĞRENCİ BELGESİ, ARA SINAFLAR İÇİN AYRICA TRANSKRİPT, NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ, 2 ADET FOTOĞRAF, AİLE DURUM BELGESİ VE DİLEKÇE) İLE BİZZAT BAŞVURMASI GEREKMEKTEDİR. BURS DEĞERLENDİRMESİ SONUCUNDA BURS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERE MALATYA VAKIFBANK MERKEZ ŞUBEDEN HESAP AÇMALARI VE HESAP NUMARALARINI VAKFIMIZA BİLDİRMELERİDE AYRICA GEREKLİDİR.

VAKFIMIZCA VERİLECEK BURSLAR AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ KADARDIR. BURS KONTENJANIMIZ SINIRLI SAYIDA OLDUĞUNDAN SADECE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS VERİLMEKTEDİR. BURS ALIP ARA SINIFLARDA OLAN ÖĞRENCİLERİN BUSLARININ DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN HER YIL ÖĞRENCİ BELGESİ VE TRANSKRİPTLERİNİ VAKFIMIZA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR. ÖĞRENCİLİĞİN SON BULMASI HALİNDE BURS ÖDEMESİDE SON BULACAKTIR.

2016-2017 DÖNEMİ BURS LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ..

9° -1°
    ULUSAL HABERLER