Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı

Genel Başkanı Hasan Meşeli Güven Tazeledi

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfının 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ocak 2019 Pazar günü Saat:11:00’da Vakfın Konferans Salonunda yapılmıştır. Gündem gereği açılış ve yoklamadan sonra Divan teşekkülü için Divan başkanlığına Hüseyin ŞAHİN katip üyeliklerine Ümit YILMAZ ve Cihan PEKTAŞ seçilmişlerdir. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Vakfın 2018 takvim yılı faaliyet ve denetim raporları, genel kati bilançosu ile gelir gider cetvelleri okunmuş  ve toplantıya katılan bütün genel kurul kurucu üyelerin oylarıyla ibra edilmiştir. Gündem gereği Vakfın 3 yıllığına yönetim kurulu asil ve yedek üyeler, denetim kurulu, divan kurulu asil ve yedek üyelerin seçimine geçilmiş Vakfın kurucusu ve Genel Başkanı Hasan MEŞELİ’nin Divan Kuruluna verdiği liste başka bir liste olmadığından Hasan MEŞELİ’nin listesi toplantıya katılan bütün genel kurul üyelerinin oylarıyla yeniden seçilmiştir.

Yönetim Kurulu asil üyeler:1-Aydın FİDAN 2-Hüseyin ŞAHİN 3-İsmail BOYRAZ 4-Naki KARAKAŞ 5-Cemal MEŞEOĞLU 6-Turan ÇETE 7-Cumali KÖROĞLU, Yönetim Kurulu yedek üyeler 1-Ali BİLENLER 2-Erol ACAR 3-Mahmut BAYAR 4-Ali İhsan ASLAN 5-Musa ÖRNEK 6-Fehmi UĞURCUKLU 7-Hüseyin BAYRAKÇI, Denetim kurulu 1-Ali EKİCİ 2-Ahmet YILMAZ 3-Ali ÇATALTAŞ yedek üyeler 1-Lütfi YILMAZ 2-Yusuf BİLENLER 3-Aliseydi PEKTAŞ, Divan Kurulu  asil üye 1-A.Ekrem TUNCER 2-Ahmet ALP 3-Mehmet Ali GÖKÇEK yedek üyeler 1-Hüseyin YILDIRIM 2-İbrahim KILIÇ 3-Ali GÖKTÜRK seçilmişlerdir.

Toplantıya katılan Genel Kurul üyeleri Vakfın Kurucusu ve Genel Başkanı Hasan MEŞELİ’ye takdir ve şükran duyguları içerisinde teşekkür ederek toplantı Saat 13:00’da sona ermiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.