23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Vakfımızda düzenlenen geleneksel iftar programında Vakfımız, Malatya’da bulunan kurum ve kuruluşları iftar programında buluşturdu. Sayın Valimiz Ali Kaban’ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Vakfımızın Genel Başkanı Hasan Meşeli, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Ramazan ayında da daima milli birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimizi sevmemiz ve birbirimizle kucaklaşmamız gerekmektedir. Anadolu’muzun bin yıllık tarihinde bu vatan toprakları, binlerce şehitlerin kanı ile sulanarak, İslam’ın düşmanlarına ve emperyalist güçlere karşı savaşılarak bizlere bu cennet vatan hediye edildi.” dedi.
30.05.2018
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 08 Ekim 2017 tarihinde Aşure Etkinliği düzenlendi. Vakfımızca düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
12.10.2017
Muharrem ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel iftar yemeği verildi. Malatya Kernek Şelale Restoranda verilen iftar yemeğine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Ali Kaban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ,AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ve Genel Sekreter Yardımcıları, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Hz.İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman, Kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.
03.10.2017
VAKFIMIZ GENEL BAŞKANI HASAN MEŞELİ MALATYA SONSÖZ GAZETESİNE VERMİŞ OLDUĞU BASIN DEMECİNDE AZİZ ATATÜRK’ÜMÜZE, ANNESİNE VE MANEVİ KIZINA VİCDANSIZCA İFTİRA VE HAKARET EDENLERİ NEFRETLE, KINAYARAK LANETLİYORUZ DİYEREK SÖZLERİNE ŞÖYLE DEVAM ETTİ.
31.05.2017
MALATYA HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR MERKEZİ VAKFININ 19 MART 2017 TARİHİNDE YAPILAN MALİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI VAKIF BİNASINDA YAPILDI..
22.03.2017
Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ Malatya Sonsöz gazetesine vermiş olduğu basın demecinde PKK terör örgütü tarafından yapılan kalleş bombalı saldırıyı kınayarak, dahili ve harici düşmanların bir araya gelip vatanı bölüp, parçalayıp yutmayı hedeflediğini söyledi.
18.12.2016
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 16 Ekim 2016 tarihinde Aşure Etkinliği düzenlendi. Vakfımızca düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
19.10.2016
Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 2'inci Ehl-İ Beyt Paneline Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş, Rektör Danışmanları Doç. Dr. İlhan Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu dinleyici; İlahiyat Fakültesi İslâm Mezhepleri Tarihi Anabilim Dalı Başkanı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kubat, İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Veysel Özdemir, İlahiyat Fakültesi İslâm Tarihi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Fethullah Zengin ve Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız Genel Başkanı Hasan Meşeli konuşmacı olarak katıldılar.
19.10.2016
Muharrem ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İftar yemeği verildi. Yeni Nikah sarayında verilen iftar yemeğine Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, Faruk Fidan , Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Baro Başkanı Enver Han, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Siyasi Parti İl Başkanları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Hz.İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Malatya Şube Erdoğan Ünverdi, kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.
19.10.2016
Kurban Bayramı dolayısıyla Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi, Malatya Valimiz Sayın Mustafa Toprak, AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Nurettin Yaşar, Ak Parti İl Başkanı Sayın Hakan Kâhtalı ile beraberindeki heyet 13 Eylül 2016 tarihinde Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımızı ziyaret ederek kurban bayramımızı tebrik ettiler.
17.09.2016

29° 37° 20°