MALATYA VALİLİK TARAFINDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMINA VAKFIMIZ OLARAK İŞTİRAK ETTİK VAKFIMIZI TÜRK BAYRAKLARIYLA SÜSLEDİK
Malatya valimiz sayın Hulusi Şahin'in emir ve öncülüğünde  15 temmuz demokrasi ve milli birlik anma günü programı olarak 14 temmmuz 2023 tarihinde valilik makamı emirleri gereğince saat 10'da malatya şehir mezarlığındaki şehitlerimizin mezarları ziyaret edilmiştir. 2.ordu kurmay başkanı, malatya büyükşehir belediye başkan vekili, kalabalık halkımızın katılımıyla il müftüsü tarafından kuran-ı kerim tilavet edilmiş,malatya valiliği ve il kültür turizm müdürlüğü Malatya avm parkta hatıra defterlerini yazmış, resim ve fotoğraf sergisi açılmış,kernek karagözler camisinde hatmi şerif okunmuş bütün camilerde dualar edilmiştir. Vakıf başkanımız Hasan Meşeli bütün toplantılara iştirak ederek vakıf binamız devasa türk bayraklarıyla donatılmıştır.