ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108.YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE ANAFARTALAR KAHRAMANI MUSTAFA KEMAL PAŞAMIZI VE SİLAH ARKADAŞLARINI, KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ VAKFIMIZ OLARAK SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ
Çanakkale zaferinin 108.yıldönümü nedeniyle islamın düşmanları ve emperyalist güçlerin asil ve soylu necip türk milletini tarih sahnesinden silerek esaret zincirine bağlamak için çanakkale boğazını zorlayarak İstanbulu ele geçirerek türk milletini ortadan kaldırmak için zalimlerin mazlum ve masumlara karşı çanakkale anafartalar kahramanı Mustafa Kemal komutanımızın ismini bütün dünyaya duyuran kahramanlık destanıdır. Başta onu,aziz şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyoruz. Vakfımız aziz Atamızın ve Türk bayraklarımızın görselleriyle donatılmıştır.