DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF.DR.SAYIN ALİ ERBAŞ İLE DİYANET MENSUPLARI 26 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE BU KORKUNÇ DEPREM NEDENİYLE VAKFIMIZI ZİYARET ETMİŞLERDİR
Yukarıda izah edildiği gib 5-6 şubat 2023 tarihlerinde malatyamızda ve türkiyemizin 11 vilayetinde cereyan eden dünyamızında en feci şekilde 55bin insanımızın ölümüne binlerce ev ve işyerlerinin yıkılmasına ve vatandaşlarımızın korkunç bir şekilde evsiz barksız kalmasına neden olan deprem nedeniyle diyanet işleri başkanımız ile diyanet işleri mensupları,malatya il müftüsü ve yardımcılar ile kalabalık bir topluluk tarafından karşılanarak cemevimizi ziyaret ederek,  vakıf genel başkanımız Hasan MEŞELİ ve vakfımızın yönetim kurulu üyeleri ve dostlarımız tarafından karşılanmıştır. Vakfımızın bu büyük,korkunç depremden etkilenmediği ve vakıf çalışmaları hakkında vakfımızın şeref defterine diyanet işleri başkanı memnuniyetini belirtmiş ve başkanımıza ,yönetim kuruluna tebrik ve teşekkürlerini sunmuşlardır.