MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE KORONA VİRÜSÜNE KARŞI VAKFIMIZDA İLAÇLAMA YAPILDI. (YAYIN TARİHİ:15 MART 2020 PAZAR)

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ortak kullanım alanları olan toplu taşıma araçları ile duraklardan sora şimdide ibadet alanlarında korona virüs tehdidine karşı dezenfekte çalışmalarını artırdı. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımızda 15 Mart 2020 Pazar günü dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanımız Hasan Meşeli, “Dünyayı etkileyen koronavirüs nedeniyle Malatya’da yapılan çalışmalar sırasında bizleri de unutmayarak göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ilaçlamayı yapan personellere teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz halkımızın tedirginlik yaşamaması için gerekli tedbirleri almakta. Türkiye genelinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz büyük gayret göstermekte. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.