MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KURUCU REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR. AYSUN BAY KARABULUT'A MAKAMINDA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK. (YAYIN TARİHİ:09 KASIM 2018)
Vakıf Başkanımız Hasan Meşeli ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Aysun BAY KARABULUT'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Vakfımızca gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Hasan Meşeli vakıf ve çalışmalar hakkında bilgiler aktararak Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı Malatyalı hemşehrimiz Merhum Turgut ÖZAL'ın adının yaşatılması amacıyla kurulmuş olan bu üniversitenin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek Sayın Rektör Prof.Dr. Aysun BAY KARABULUT'un bu makama atanmalarından dolayı kendilerine başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Prof.Dr. Aysun BAY KARABULUT, ise: “Hedefimiz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin bilimde, eğitimde, sağlıkta, sanatta, sporda atılım yaparak Türkiye’nin en önemli üniversiteleri arasında yer almasını sağlamak ve üniversitemizin şehirle, toplumla, sanayi ile işbirliğini arttırmak ve geliştirmektir. Bu nedenle her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız bulunmaktadır." dedi.

Vakfımızca yapmış olduğumuz bu ziyaret karşılıklı nezaket içerisinde samimi duygularla yapılmış olup, Sayın Rektör Prof.Dr. Aysun BAY KARABULUT'a başarı dileklerimizi sunarak makamlarından ayrıldık.