VAKFIMIZ TARAFINDAN SODES PROJESİ KAPSAMINDA ÇANAKKALE’YE 45 KİŞİDEN OLUŞAN ÖĞRENCİLERİMİZLE TURİSTİK GEZİ YAPILDI.(19 HAZİRAN 2014 PERŞEMBE)
Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 071 nolu SODES Projesi kapsamında T.C. Kalkınma Bakanlığı’nın finansmanında Malatya Valilik Makamının koordinasyonunda Resim, Saz Bağlama ve Türk Halk Oyunlarından 42 kursiyer öğrencimiz ile 3 öğretmen ve idareciden oluşan 45 kişilik kafilemiz otobüs ile Çanakkale iline gidilmiştir.

Çanakkale’de iki gece kalınarak 1915 Çanakkale Savaşlarının emperyalist düşmanlarımıza karşı savaşıldığı Türk’ün ve İslam’ın düşmanlarını mağlup eden Anafartalar kahramanı Miralay Mustafa Kemal ve emrindeki Türk ordusunun harikalar yaratarak düşmanlarımıza karşı “Çanakkale Geçilmez” dedirttiği, savaşarak mağlup edip dünya tarihinde eşi emsali ender görülen 253 bin Mehmetçiğimizin şehit düştüğü yerler tek tek gezilmiş, Türk Milletinin asla esarete tahammülünün olamayacağı Çanakkale zaferimiz ile bütün dünyaya ilan edilmiştir.

45 kişilik otobüs kafilemiz büyük bir memnuniyet içerisinde 19 Haziran 2014 tarihinde Malatya’ya dönmüştür.

Fotoğraflar İçin Tıklayınız..