BAŞKAN HASAN MEŞELİ VAKFIN 9. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI DA KAZANDI

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi  Vakfının 9. Olağan genel kurul toplantısı 23 Ocak 2022 tarihinde saat 11.00’da şeyh bayram mahallesi Hacı Bektaş Veli caddesi kadir şinas sokak Yeşilyurt/Malatya adresindeki vakıf binasında yapılmıştır. Gündem gereği divan oluşturulmuş, saygı duruşu, istiklal marşımızın okunmasından sonra vakfın 2021 takvim yılına ait faaliyet, denetim raporları, genel kat-i bilançosu ile gelir gider cetvelleri okunarak vakfa kayıtlı ve toplantıda hazır bulunan bütün genel kurul üyelerinin oyları ile ibra edilmiştir.

Gündem gereği vakfın genel başkan seçimine geçilmiş,vakfın kurucu ve genel başkanı Hasan Himmet Meşelinin tek liste halinde toplantıda hazır bulunan bütün genel kurul üyelerinin tamamının oyları ile yeniden 3 yıllığına başkan,yönetim kurulu,denetim kurulu ve divan kurulu asil ve yedek üyeliklerine seçilmişlerdir. Malatya’mızda bir kültür ve sanat abidesi olma niteliğini taşıyan arsası ile birlikte 4 katlı ceman 3600 metrekareye bağli olan bugünkü değeri 14-15 milyon TL ye’ tekabül eden ve kültür merkezi vakfından bu zamana kadar hiçbir ücret almayan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakıf binasını Malatya’mıza,Türkiye’mize kazandıran araştırmacı-yazar olması nedeniyle de gerek yerel gerekse de ulusal televizyonlardaki konuşmaları,basındaki yazıları ile daima milli birlik ve beraberliği savunan, üniter  Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bölünmez bütünlüğünün kayıtsız ve şartsız olarak her zaman yanında ve emrinde olan vakfın genel başkanı Hasan Himmet Meşeli’nin bu  başarılı hizmetlerinden dolayı bütün üyeler kendisine teşekkür ederek taktirlerini sunmuşlardır.

Bu itibarla, kültür merkezi vakfının 9. Olağan genel kurul toplantısı saat 11.00’da başlayarak saat 13.20’de sona ermiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.