ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜMÜZÜN 13 ŞUBAT 1931 TARİHİNDE MALATYAMIZA TEŞRİFLERİNİN 90. ANMA TÖRENLERİNE VALİLİKCE VE VAKFIMIZCADA İŞTİRAK ETTİĞİMİZ HK. (13 ŞUBAT 2021)

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün 13 Şubat 1931 tarihinde Malatya’mıza teşriflerinin 90. Yıldönümü nedeni ile Malatya valimiz  Sayın Aydın BARUŞ’ UN öncülüğünde, 2. Ordu Kurmay Başkanımız, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin GÜRKAN ile kalabalık halk topluluğunun katılımı ve vakfımızın da iştirakı ile Ata’mızın 13 Şubat 2021 tarihinde saat 10:00’ da anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşımızdan sonra anıtın yakınındaki Battalgazi Belediyesi konferans salonunda konuşmalar yapılmıştır. Vakfımız Türk bayrakları ile süslenmiştir.