VAKFIMIZ 2020 MALİ YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 15 MART 2020 PAZAR GÜNÜ VAKIF BİNAMIZDA YAPILDI. (YAYIN TARİHİ:15 MART 2020 PAZAR)
Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nın 2019 Takvim yılı Mali Olağan Genel Kurulu toplantısı 15 Mart 2020 tarihinde Vakfın Konferans salonunda Saat:11:00’da Vakıf Kültür Merkezine kayıtlı genel kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Gündem gereği açılış ve yoklamadan sonra Divan teşekkülü için Divan Başkanlığına Hüseyin ŞAHİN katip üyeliklerine Hıdır ÇAMUR ve Hasan ÇAMUR toplantıya katılan bütün üyelerin oylarıyla seçilmiştir. Gündem gereği saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Vakfın 2019 takvim yılına ait faaliyet ve denetim raporları, genel kati bilançosu ile gelir gider cetvelleri okunmuş toplantıya katılan genel kurul üyelerinin tamamının oylarıyla ibra edilmiştir.

Gündemin dilek ve temenniler bölümünde genel kurul üyelerimizden 1-Naki KARAKAŞ 2-Yurdagül EKİCİ 3-Yusuf BİLENLER 4-Erol ACAR 5-Ali ÇATALTAŞ söz alarak ayrı ayrı konuşmuşlar yaparak vakfın Genel Başkanı Hasan MEŞELİ ile vakfın yönetim kurulu üyelerine bu başarılı çalışmalarından dolayı şükran duyguları içerisinde teşekkürlerini sunmuşlardır. Vakfın 2019 yılı takvim yılı faaliyet, denetim raporları ile genel kati bilançosu ve gelir gider cetvellerinin toplantıya katılan bütün genel kurul üyelerinin oylarıyla ibra edilmesinden sonra söz alan Vakıf Genel Başkanı Hasan MEŞELİ yaptığı konuşmada genel kurul üyelerine teşekkürlerini bildirerek vakfımızın daha verimli daha güzel hizmetler verebilmemiz için vakıf genel kurulunun ve vakfımıza gönül veren değerli vatandaşlarımızın vakfımıza sahip çıkmalarını suskun kalmamalarını toplantıda dile getirmiş kendisine ve yönetim kurulu üyelerine bu desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerini bildirmiş olup, toplantı saat 11.00’da başlanarak genel kurul mali toplantısı saat 13.00’da sona ermiştir.

DİVAN KURULU
Başkan                                            Katip Üye                                          Katip Üye
Hüseyin ŞAHİN                                 Hıdır ÇAMUR                                     Hasan ÇAMUR