VAKFIMIZ GENEL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ OLARAK MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE DÜZENLENEN GELENEKSEL MUHARREM İFTARINA KATILDIK.(YAYIN TARİHİ:30 EYLÜL 2017)

Muharrem ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel iftar yemeği verildi. Malatya Kernek Şelale Restoran'da verilen iftar yemeğine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Ali Kaban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ,AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ve Genel Sekreter Yardımcıları, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Hz.İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman, Kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanımız Hasan Meşeli, Muharrem ayının sevgi, barış kardeşlik getirmesi dileklerinde bulunarak, " 2004 yılından buyana Muharrem ayında Alevi’si ile Sünni’si ile Kürdü ile Türk’ü ile bizi bir araya getirerek Muharrem ayında kardeşlik bağını yücelterek bizi bir araya toplayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.  Bu ayda yapılan tavaf ve ibadetlerin hayır ve hasenatların yüce mevladan kabul edilmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşmacılar sırayla söz alarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız..