VAKFIMIZ GENEL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ OLARAK MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE DÜZENLENEN MUHARREM İFTARINA KATILDIK.(YAYIN TARİHİ:10 EKİM 2016)

Muharrem ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İftar yemeği verildi.  Yeni Nikah sarayında verilen iftar yemeğine Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, Faruk Fidan , Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz,   İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Baro Başkanı Enver Han, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal,  İl Jandarma Komutanı Albay  Şerafettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem,  Siyasi Parti İl Başkanları,  Kaymakamlar,  İlçe Belediye Başkanları, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Hz.İmam Zeynel Abidin  Türbesi Kültür Vakfı Malatya Şube Erdoğan Ünverdi, kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfımız Genel Başkanı Hasan Meşeli, Muharrem ayının sevgi, barış kardeşlik getirmesi dileklerinde bulunarak, "Bu ayda yapılan tavaf ve ibadetlerin hayır ve hasenatların yüce mevladan kabul edilmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşmacılar sırayla söz alarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız..