VAKFIMIZ ÜÇ DALDA KURS ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ.(YAYIN TARİHİ:05 HAZİRAN 2016)
      Malatya Valilik Makamı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın işbirliği ile 01-04 Haziran 2016 tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediye binasının yanındaki devasa çadırlarında “El Emeği Göz Nuru” yaygın eğitim amaçlı kursların sonucundaki ürünleri halkımıza stantlarda sunarak dört gün boyunca binlerce vatandaşımıza tanıtılmıştır.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız olarak kültürel etkinliklerimiz yanında kendi binamız olan dört katlı vakıf binamızda on bir yıldan bu yana sekiz dalda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün uzaman öğretmenlerinin öğretiminde ücretsiz olarak kurslar vermekteyiz. Büyükşehir Belediyemizin bu devasa çadırlarında her sene olduğu gibi bu senede dört gün boyunca makine nakış ürünleri, mefruşat ve tekstil dekorasyon ürünleri ile resim kursu ürünlerimiz bu stantlarda sergilenerek vakfımızın bu başarılı çalışmaları halkımız tarafından büyük bir takdirle karşılanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yönetim Kurulu Adına