İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLE AVRASYA ALEVİLİK BEKTAŞİLİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK. (YAYIN TARİHİ:28 ŞUBAT 2016)
   İnönü üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr. Fikret KARAMAN ile İnönü Üniversitesi’nde yeni kurulmuş olan Avrasya Alevilik Bektaşilik Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanlığına atanan Doç.Dr.Mehmet DÖNMEZ’i 18 Şubat 2016 Perşembe günü Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanınımız Hasan Meşeli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamlarında ziyaret edilmiştir.

Genel Başkanımız Hasan Meşeli ve yönetim kurulu üyeleri,  Türkiye Cumhuriyeti  Devletimizin ilk Başbakanı  ve ikinci Cumhurbaşkanı, Kurtuluş savaşımızın batı cephesi komutanı ve ATATÜRK’e en yakın silah arkadaşı olan rahmetli hemşerimiz Sayın İsmet İNÖNÜ’nün adına kurulan ve Türkiye’mizin en saygın üniversitelerinden birini teşkil eden İnönü Üniversitesi’nde; Prof.Dr Fikret KARAMAN  ile Doç.Dr.Mehmet DÖNMEZ‘e yeni görevlerinde üstün başarılar temennisinde bulunarak, ayrıca Vakfımızın kültürel etkinlikleri hakkında zatıalilerine de bilgiler sunulmuştur.

Gerek, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fikret KARAMAN ile gerek ise Doç.Dr. Mehmet DÖNMEZ makamlarında yapmış oldukları konuşmalarda Vakıf Genel Başkanı  Hasan Meşeli ile yönetim kurulu üyelerine bu  nazik  ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirterek, her zaman Vakıf Başkanımız Hasan Meşeli ile milli birlik ve beraberliğimiz için vakfımız hizmetlerinin yerine getirilmesinde yanında olduklarını dile getirmişler olup, görüşmeler samimi bir şekilde sonlanmıştır.