MALATYA VALİMİZ SAYIN MUSTAFA TOPRAK VAKFIMIZ KURSİYER ÖĞRENCİLERİNE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ.(YAYIN TARİHİ:26 HAZİRAN 2016 PAZAR)
Malatyamıza yeni atanmış olan Sayın Valimiz Mustafa TOPRAK Vakfımız Genel Merkezi binasında 26 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen iftar yemekli programda Kalkınma Bakanlığı finansmanında ve Malatya Valiliği koordinasyonunda tamamlanan Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri kapsamında yürütülen çalışmaların tamamlanması münasebeti ile Vakfımız Türk Halk Oyunları ekibi kursiyerlerine belgelerini verdi. Vakfımızdaki konuşmalarının ardından Vakfımız Resim ve El Sanatları kursiyerlerinin sergisini de gezen Vali Toprak, kursiyerlerimizi tebrik ederek birlikte fotoğraf çektirdi. Vakfımızı gelen vatandaşlarla da sohbet eden Vali Toprak başta Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ ve yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçen herkese teşekkür ederek Vakfımızdan ayrılmışlardır.

Fotoğraflar için tıklayınız..

Basındaki yazı için tıklayınız..