MALATYAMIZIN YENİ VALİSİ SAYIN MUSTAFA TOPRAK'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİK. (YAYIN TARİHİ:16 HAZİRAN 2016)
Malatya Hacı Bektaş Veli Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 16 Haziran 2016 tarihinde Malatyamıza yeni atanmış olan Sayın Valimiz Mustafa TOPRAK'ı makamında ziyaret ederek kendilerine yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diledik. Karşılıklı söz alarak yapılan görüşmede Sayın Valimiz Mustafa TOPRAK ve Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Malatyamıza yeni atanmış olan Sayın Valimize Hoşgeldin ziyareti karşılıklı hoş sohbet ve samimi duygularla yapılmış olup Sayın Valimizin yeni görevinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Malatya Hacı Bektaş Veli Vakfı Genel Merkezi olarak Cenab-ı Haktan niyaz ederek zatıalilerine ve aile efradına sağlık ve başarı dileklerimizi sunduk.

Sayın Valimiz Mustafa TOPRAK ise bu nazik ziyaretten son derece memmuniyetini belirterek Vakfımızın çalışmalarını hele hele milli birlik ve beraberlik hususundaki hizmetlerimizi takdirle duyduğunu belirterek Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilemiştir.