VAKFIMIZ GENEL BAŞKANI HASAN MEŞELİ VAKFIMIZ KURSİYER ÖĞRENCİLERİNE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ.(21 TEMMUZ 2014 PAZARTESİ)
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 21.07.2014 tarihinde düzenlenen ve aynı zamanda (Sosyal Destek Projesi) SODES projesi desteğiyle yürütülmekte olan “Geleneklerimizi Geleceğe Taşıyoruz” adlı proje kapsamında kursa katılanlara Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ tarafından belgeleri takdim edilmiştir.

Vakıf binamızda gerçekleştirilen iftar yemekli programa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail NACAR, İl Müftüsü Ümit ÇİMEN, AK Parti İl Başkanı Bülent TÜFENKÇİ, Vakıflar Bölge Müdürü Halit TAŞKESEN, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı,Türk Ocağı derneği Başkanı, Dilek-Hilanlılar Derneği Başkanı, Sürgülüler Derneği Başkanı, AK Parti ve MHP Kadın Kolları Başkanı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile  coşkulu bir şekilde büyük bir katılım sağlanmıştır.

Programda konuşan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, birlik ve beraberlik mesajları verip, günün anlam ve önemi hakkında mesajlar vererek Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında “Geleneklerimizi Geleceğe Taşıyoruz” Projesi çerçevesinde Saz kursu, Resim Kursu, Türk Halk Oyunları kursu, Semah kursu, Makine Nakış ve Mefruşat kursları düzenlediklerini bildirmiştir. Saz bağlama grubu olarak 30 kişilik koro halinde Türk Halk Müziği, türküler, deyişler sunulmuş, Türk Halk Oyunları ekibimiz davul zurna eşliğinde gösteriler yaparak halkımızın büyük bir beğenisini kazanmıştır. Ayrıca Ramazan ayı münasebeti ile Malatya Yeni Camii İmamı Mehmet Şentürk tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edilmiş, il müftümüz yemek duası ile konuşma yapmış, Vakfımıza gelen 500 konuğumuza iftar yemeği verilmiştir.

Vakfımızda düzenlenen iftar yemekli programda Halk Oyunları Kursunu tamamlayan Vakfımız kursiyerlerine belgeleri Vakfımız Genel Başkanı Hasan MEŞELİ tarafından belgeleri takdim edilmiş olup, Program sazlı sözlü konser ve halk oyunları gösterisi sunularak tamamlanmıştır.