HASAN MEŞELİ İSTANBUL KASIMPAŞA KONGRE KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ SEMPOZYUMDA KONUŞMA YAPTI

13 MAYIS 2012

HASAN MEŞELİ İSTANBUL KASIMPAŞA KONGRE KÜLTÜR MERKEZİNDE KÜLTÜR MERKEZİ SEMPOZYUMUNDA KONUŞMA YAPTI

13 Mayıs 2012 Pazar günü saat 13:00 da İstanbul-Kasımpaşa Haliç de kongre ve kültür merkezinde   5 bin kişilik davetlilerin huzurunda icma dergisinin tertip etmiş olduğu Prof.Dr. Sayın Haydar BAŞ ın katılımıyla EHLİBEYT SEVGİSİ ve KARDEŞLİĞİ konulu sempozyuma vakfımızın başkanı Hasan MEŞELİ davet edilerek sempozyumda konuşmalar yapmıştır.

Konuşması İstanbul’daki Meltem Tv, Mesaj tv, Kadırga, İcmal, Ege, Marmara ve diğer televizyonlarda canlı olarak yayınlanmıştır. Hasan MEŞELİ’nin son derecede birleştirici, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayıcı coşkulu konuşmaları gerek 5 bin kişilik kongre ve kültür merkezi salonundaki izleyiciler, gerekse 6-7 televizyonun canlı yayınında büyük bir taktir toplamış, vakfımızın ve Malatya’mızın sesini duyurmuştur.