MALATYA VALİMİZ SAYIN VASİP ŞAHİN VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

22 KASIM 2012

MALATYA VALİMİZ SAYIN VASİP ŞAHİN VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

Malatya’mızda 2 ay önceden göreve başlayan halkımızın ve bütün vatandaşlarımızın büyük bir taktir ve sempatisini kazanan ve bütün vatandaşlarımızı kucaklayan değerli valimiz Sayın Vasip ŞAHİN iadeyi ziyarette bulunmak üzere vakfımızı ziyaret etmişlerdir. Başkan HASAN MEŞELİ ve yöneticiler tarafından karşılanan Vali ŞAHİN in vakfımız içerisinde SODES projesi desteğiyle yürütülmekte olan saz kursu, resim ve Türk halk oyunları kursu, semah kursu, makine nakış ve mefruşat kursları hakkında bilgiler verilmiş, vakfıımzın daima milli birlik ve beraberlikten yana olup Hacı Bektaşı Veli hazretlerinin sevgi kardeşlik barış ve engin hoş görü ilkeleri yanında islamın engin ve bereketli pınarından eliahi mutluluğun içilmesine olanak sağlayan Yüce ALLAH dostlarından olan bu yüce velinin erdem ve faziletlerini, felsefi görüşlerini günümüz insanığına ve Türkiye’mize anlatmak ve bunu toplumsal hayatımıza kazandırmak olduğuna MEŞELİ işaret etmiştir.

Sayın Vali ŞAHİN ise vakfımız tarafından yaptırılan 4 katlı 4000m2 ye tekabul eden muazzam bir saray misali kültür merkezi vakıf binamızda çok güzel hizmetler verdiğimizi, milli birlik ve beraberliğe çok büyük katkılar sağladığımızdan büyük bir mutluluk duyduğunu özellikle vakıf Başkanımızı ve vakfımızı tebrik etmiş, vakıf çalışmalarımızda üstün başarılar dilemiştir.Başkan MEŞELİ de Sayın Valimizin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek Sayın Valimize teşekkür etmiştir.

Video için tıklayınız.

2067 kez okundu