MALATYA BELEDİYESİ İLE HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR MERKEZİ VAKFI TARAFINDAN EHLİBEYT SEVGİSİ KONULU PANEL DÜZENLENDİ

3 ARALIK 2012

Malatya Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla 2012 yılı kültürel etkinlikler kapsımında dokuzuncu kez düzenlenen ehlibeyt sevgisi paneli belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. Panelde Vakıf Başkanımız Hasan MEŞELİ, Cem Vakfı Başkanı Eşref DOĞAN, İmam Zeynel Abidin Türbesi Vakıf Başkanı Erdoğan ÜNVERDİ, Malatya Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR ve Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN birer konuşmalar yapmışlardır.İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hüsniye CANBAY, Hitit Üniversitesi Vektör Yardımcısı Prof.Dr Osman EĞRİ ile Bektaşi Dedesi araştırmacı yazar Dursun GÜMÜŞOĞLU nun konuşmacı olarak katıldığı panele büyük bir katılım sağlanmış, Hz Muhammed in ehlibeyti ve kerbela şehitleri rahmet ve şükranla anılarak kerbela olayından ders çıkartmamız gerektiği bir kere daha vurgulanmıştır.