VAKFIMIZ TARAFINDAN DÜZENLENEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

9 ARALIK 2012

VAKFIMIZ TARAFINDAN DÜZENLENEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Vakıf binamızda muharrem ayının sona ermesi nedeniyle aşure günü konferansı ve programı düzenlendi. Aşure günümüze başta Valimiz Vasip ŞAHİN, Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR, Millet Vekilleri Mustafa ŞAHİN, Öznur ÇALIK, Veli AĞBABA, İnönü Üniversitesi Rektörü, İl Emniyet Müdürü, İl Müftüsü çok kalabalık büyük bir katılım tarafından yapılan aşure günümüzde en az 5 binden fazla vatandaşlarımıza aşure çorbası ikram edilmiş, Vakıf Başkanı Hasan MEŞELİ günün mana ve önemini belirtir konuşmalardan sonra Mehmet ŞENTÜRK tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edilmiş, İl Müftü Vekili ve Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR, Millet Vekilleri Veli AĞBABA, Mustafa ŞAHİN, Öznur ÇALIK ve en son olarak Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN günün mana ve önemini belirtir konuşmalar yapılmıştır. Toplantımıza 4 katlı vakıf binamız tamamen dolmuş, bahçe kısmına taşmış 15 büyük kazanda pişirilen aşure çorbamız 5 binden fazla vatandaşımıza dağıtılmıştır.