MALATYA VALİMİZ SAYIN VASİP ŞAHİN VAKFIMIZ KURSİYER ÖĞRENCİLERİNE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız tarafından 05.08.2013 tarihinde düzenlenen ve aynı zamanda (Sosyal Destek Projesi) SODES projesi desteğiyle yürütülmekte olan “Geleneklerimizi Geleceğe Taşıyoruz” adlı proje kapsamında kursa katılanlara Sayın Valimiz Vasip ŞAHİN tarafından belgeleri takdim edilmiştir.

Vakıf binamızda gerçekleştirilen iftar yemekli programa, Vali Vasip ŞAHİN, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur ÇALIK, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih GÜVEN, İl Müftüsü Hacı Yusuf GÜL, AK Parti İl Başkanı Bülent TÜFENKÇİ, bazı daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılmıştır.

Programda konuşan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, birlik ve beraberlik mesajları verip, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında “Geleneklerimizi Geleceğe Taşıyoruz” Projesi çerçevesinde Saz kursu, Resim Kursu, Türk Halk Oyunları kursu, Semah kursu, Makine Nakış ve Mefruşat kursları düzenlediklerini bildirmiştir.

Vakfımızda düzenlenen iftar yemekli programda Halk Oyunları Kursunu tamamlayan Vakfımız kursiyerlerine belgeleri Sayın Valimiz Vasip ŞAHİN tarafından verilmiş olup, Program halk oyunları gösterisi ve sazlı sözlü konser sunularak tamamlanmıştır.